Academia SpEranţei

Academia SpEranței este un proiect umanitar, organizat bianual de către Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC). Ce ne propunem? În fiecare an, ne dorim să aducem bucurie celor care nu au avut parte de ea în ultimul timp, să facem oameni să zâmbească, toate cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă sau a Sărbătorilor Pascale.

as

Evenimentele organizate de SiSC pentru strângerile de fonduri, au avut de-a lungul anilor un puternic impact atât în rândul studenților, cât și în rândul profesorilor. Petrecerile cu tematică, meciurile de fotbal și de baschet, sunt doar câteva din modalitățile prin care am reușit ca în fiecare an să strangem sume de bani semnificative cu ajutorul cărora am cumpărat alimente, rechizite, haine oamenilor nevoiași și multe alte lucruri.

În acest fel am reușit să facem fericiți foarte mulți copii din diferite centre de plasament, dar și bătrâni din centrele de tratament. Ce nu pot fi însă descrise în cuvinte sunt sentimentele de mulțumire și de bucurie cu care am fost de fiecare dată întâmpinați, căldura pe care am simțit-o la fiecare îmbrățișare primită, zâmbetele care ne-au înconjurat și iubirea pe care ne-au oferit-o involuntar, oameni pe care nu îi cunoșteam.

Te aşteptăm alături de noi, pentru că doar împreună îi putem ajuta pe oamenii din jurul nostru, împreună suntem mai buni, și nu uita: Gândeşte cu inima!