Academia SpEranţei –Ediţia de Paşte 2015, Petrecere tematica- “Arabian night”

Pentru a aduna într-un singur loc, cât mai mulţi oameni frumoşi care îşi doresc să ajute, echipa Academia SpEranţei din această ediţie, a ales să continue tradiţia şi să organizeze o petrecere tematică.

Academia SpEranţei este un proiect umanitar ce se desfăşoară de două ori pe an (în apropierea Crăciunului şi Paştelui) al cărui scop principal îl reprezintă strângerea de fonduri pentru persoanele mai puţin norocoase. În cadrul celei de-a 14-a ediţii, ne-am orientat spre două case de copii: Fundaţia Casa Lidia şi Casa de copii “Înger Alb” , dorindu-se ca prin gesturi mici să se aducă zâmbetul pe buzele cât mai multor copii.

Cel de-al doilea eveniment al acestei ediţii, petrecerea tematică “Arabian Night”, a avut loc joi, 19 martie, în club Pure unde toţi cei prezenţi au avut parte de o noapte plina de distracţie şi surprize. Cei aproximativ 150 de oameni s-au bucurat de muzica bună, de oferte şi de o atmosferă pe alocuri orientală întreţinută de două invitatate speciale, dansatoarele profesioniste Gabi şi Elmas, cele două având o experienţă de 3, respectiv 8 ani în bellydance.

Evenimentul a avut succes datorită celor prezenţi si dornici să contribuie la atingerea obiectivului acestui proiect, fapt pentru care echipa le mulţumeşte. Următoarele evenimente vor fi la fel de distractive, iar ceea ce echipa proiectului şi-a propus nu se poate realiza fără ajutorul vostru, aşa că, sperăm să fiţi în continure alături de noi, deoarece doar împreuna vom putea reuşi.

Alma Anamaria Arhip | Human Resources |

You may also like...