Academia SpEranţei – ediţia de Crăciun 2011

Academia Speranţei este un proiect cu tradiţie al SiSC-ului care are ca scop principal venirea in ajutorul copiilor orfani din centrele de plasament bucureştene.
Editia de Craciun a acestui an s-a materializat printr-un concert umanitar folk, in data de 14 decembrie in Clubul Taranului. Acolo ne-au susţinut, si le mulţumim pentru asta, Ada Milea cu Bobo Burlacianu (Fără Zahar), Zoia Alecu si Petra impreuna cu fratele ei, Michael Acker, care-au mărturisit ca este o premieră să urce pe scena doar ei doi.
Ne-am bucurat nespus ca oamenii au fost receptivi la cauza noastră şi ne-au susţinut atât prin prezenţa la eveniment dar si prin donaţii in hainuţe, jucării, carţi făcute la standul din Cibernetică.
In final, am luat legatura cu Moş Crăciun şi-am pus la cale o vizită micuţilor de la Casa de Primire Minori « Cireşarii II » .
Echipa Academia Speranţei a petrecut doua ore alături de copii impodobind cu ei bradul si ascultându-i cântând colinde.
Ei au primit numeroase bunuri, incepând cu dulciuri si fructe, până la imbrăcăminte si electrocasnice.
Zâmbetul copiilor a fost răsplata noastră ! După toată munca din spatele proiectului am răsuflat uşuraţi pentru că … am făcut, impreună cu voi un gest frumos de sărbători!Vă mulţumim si rămâneţi cu noi, din inimă pentru inimi !

You may also like...