Academia Credis lansează în 2011 proiectul educaţional “Start Cariera în IT”

Proiectul “Start Cariera în IT” va cuprinde pentru început trei programe educaţionale, ce se vor desfăşura pe o perioadă între 6 şi 12 luni. Scopul acestui proiect va fi formarea şi pregatirea studenţilor la nivelul standardelor pieţei de muncă actuale, în vederea obţinerii unui job în IT&C.

Academia Credis nu este doar un simplu centru de training educaţional unde cei interesaţi vin să urmeze anumite cursuri. De la începutul anului 2010, Academia Credis a început să ofere pe langă cursurile de Cisco şi cursuri de Microsoft, Linux, Photoshop, PHP sau Antreprenoriat, iar programele educaţionale nu s-au caracterizat nicidecum prin cantitate, ci prin pragmatism şi complementaritate.

Respectând aceeasi deviză, anul 2011 va marca lansarea  unui nou concept pe piaţa românească de traininguri educaţionale, intitulat „Start Cariera în IT”. Acest concept va cuprinde pentru început trei programe educaţionale care vor viza cele mai căutate domenii din IT&C.

Pentru o perioadă cuprinsă între 6 şi 12 luni cei care vor opta pentru unul din aceste trei programe educaţionale vor urma cursuri din IT&C orientate spre practică, vor obţine certificări internaţionale pentru aceste cursuri, vor beneficia de formare profesională şi mentoring pentru carieră, dar poate cel mai spectaculos va fi faptul că toţi vor participa la internship-uri în companii de profil, având ocazia să obţină în final job-ul dorit.

Programul este construit în colaborare cu firma de recrutare AVA Human Resources, şi se aliniază direct la cerinţele angajatorilor de pe piaţa IT&C, oferind pregătirea pentru posturile cu cea mai mare căutare în momentul de faţă în România:

– Network Security Specialist

– PHP Developer

– Mobile Apps Programmer

În altă ordine de idei proiectul va fi asemănător unui program de master însă cu beneficii evidente faţă de acesta din urmă (cursuri din domeniile IT&C extrem de căutate pe piaţa muncii, certificări internaţionale recunoscute în orice ţară, şansa de a răsplăti resursele temporale şi financiare investite prin garantarea unui internship şi facilitarea găsirii unui loc de muncă).

Dacp simţiţi că programele educaţionale universitare nu vă aduc ceea ce vă doriţi, „Start Cariera în IT” este şansa dumneavoastră către un viitor mai sigur!

Vom reveni în scurt timp cu mai multe detalii.

Persoana de contact este Cristina Chiana (cristina.chiana@credis.ro), Project Manager “Start Cariera în IT”.

You may also like...