A venit vremea să ducem abonamentele la decontat!

Nu ai mai primit nicio veste despre decontarea abonamentelor, iar acest lucru te frământă? Nu te mai lăsăm să aștepți și te anunțăm că a venit timpul să ne încasăm drepturile. Dacă beneficiezi de finanțare de la buget, ai dreptul de a primi rambursare pentru abonamentele RATB. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de decontare este să respecți niste pași foarte simpli și să apelezi la ajutorul șefului tău de grupă.

Șefii de grupă sunt rugați să vină cu chitanțele pe care fiecare student le-a completat cu informații privind grupa, seria, anul de studiu, facultatea, CNP, dar și cu fișierul ce conține componența grupei. În caz contrar, niciun membru nu va beneficia de decontare.

Trebuie respectată cu exactitate perioada de depunere a abonamentelor, în funcție de zilele în care facultățile sunt repartizate, după cum urmează:

  • FABBV și CIG : 17-18 februarie
  • Management Economic și Management și Administrație Publică: 17-19 februarie
  • CSIE și REI : 19-20 februarie
  • Comerț și Economie: 21-24 februarie
  • EAM, FABIZ și Marketing: 23-24 februarie

Intervalul orar este următorul :
Luni-Joi : 08:00-14:00
Vineri: 08:00- 12:00

Abonamentele se vor depune, ca de obicei, în clădirea Căderea Bastiliei, etajul 4, camera 0438.
Atenție!!! Decontarea se va face numai în zilele alocate fiecărei facultăți!

Dacă vrei să mai economisești un bănuț, nu trebuie să neglijezi această oportunitate. Fii conștiincios și depune abonamentul în timp util, e dreptul tău să beneficiezi de decontare! Echipa SiSC îți urează mult succes în noul semestru și nu uita că ești student cu drepturi depline!

Stoica Gina Lavinia
Membru al Departamentului Educațional

You may also like...