Spring IT

Care este cel mai oportun sezon pentru o schimbare? În fiecare primăvară, Spring IT aduce în prim-plan cele mai influente firme din domeniul IT, principalul scop fiind acela de a facilita legătura între studenți și piața muncii.

Cu singuranță visezi la o carieră de succes și un loc de muncă stabil, obiective ce au devenit adevărate provocări. De aceea, este important să fii informat și să beneficiezi de fiecare oportunitate ce te poate ajuta în dezolvatarea ta profesională. Spring IT este un proiect marca SiSC care îți vine în ajutor prin intermediul conferințelor, workshop-urilor și a training-urilor ținute de cele mai apreciate firme în domeniu, dar și de cele aflate încă la început de drum, care însă au multe de demonstrat.

Pe parcursul desfășurării proiectului, fiecare firmă își va prezenta atuurile și vei avea șansa să afli mai multe detalii despre procesul de recrutare, programe de internship, cum să îți structurezi cât mai bine CV-ul, dar și care sunt cele mai frecvente întrebări din timpul unui interviu.